Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz

Misyonumuz

Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetini; kendilerini mesleklerine adamış, deneyimli, genç, dinamik, insana değer veren, güler yüzlü kadrosu ile, çağdaş tıbbın bütün olanaklarını kullanarak, etik değerlerimize bağlı, hastanın, ailesinin ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen, tedavi süresince ve sonlanana kadar sunduğumuz tüm hizmetlerde hasta memnuniyetini ve güvenliğini garanti eden, örnek sağlık hizmetini uygun ekonomik koşullarla sunmaktır.

Vizyonumuz

Kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesime ulaştıran, kullandığımız teknoloji ve hasta memnuniyeti bakımından her zaman öncü olan, bölgemiz ve Türkiye’de örnek gösterilecek bir hastane olmayı hedeflemektedir.

Değerlerimiz

Hasta Memnuniyeti: Hastalarımızın beklediği hizmet kalitesini , maksimum memnuniyeti sağlayarak sunmak başarımızın temel kuralıdır. Temiz ve hijyenik bir ortamda yüksek teknoloji ile bilginin birleştiği uzman, dinamik ve bilimsel bir kadroyla deontoloji ve tıbbi eğitime uygun olarak dürüst, güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmetini en ekonomik şartlarda sunmaktır.

Biz, hastalarımızın memnuniyeti ile varız.
Açıklık-Dürüstlük-Saygı-Güvenli İş Ortamı: Düşünce ve davranışlarımızda açıklık ve dürüstlük prensiplerini benimsiyoruz. Motive olmuş çalışma isteği ve güvenli çalışma ortamı, ÖZEL EGE ŞEHİR HASTANESİ için vazgeçilmez önemdedir.

Her çalışan, güvenli işyerinde çalışmayı ve saygı duyulmayı hak eder.
Çevre Bilinci: Hastanemizi ve çevremizi her zaman temiz, düzenli tutmak ve içinde yaşadığımız çevreyi koruyarak hizmet sağlamak en başta gelen politikamızdır.

Hastanemiz yuvamızdır.